Ma / Vr 9:00 - 17:30 | Za 9:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Zwembad bouwblokken

Zwembad betonblokken: bouw zelf uw zwembad in iedere vorm

Het liefst de volledige vrijheid hebben bij het bouwen van uw zwembad? Met zwembad bouwblokken is dit mogelijk. De blokken, gemaakt van sterk EPS, stapelt u gemakkelijk op elkaar. Zo kunt u in een korte tijd het volledige zwembad uitzetten. Met zwembad betonblokken heeft u veel meer vrijheid dan bij andere zwembaden.

Zwembad betonblokken in onze Winkel bekijken

In onze Winkel in Oldebroek hebben we diverse voorbeelden van de mogelijkheden. Hier kunt u het materiaal zien en voelen. Rhodos is al sinds 1993 de specialist in zwembad bouwblokken. Wij adviseren u graag in het maken van de beste keuzes.

Informatie aanvragenVrijblijvende offerte opvragen

Zwembad bouwblokken bij Rhodos Wellness - Rhodos.nl

Voordelen van zwembad bouwblokken

 • Volledige vrijheid in vorm en afmetingen
 • Bepaal zelf de hoogte van het zwembad
 • De levensduur is levenslang
 • Binnen 1 week uw eigen zwembad
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Zwembad bouwen met EPS bouwblokken

Voor de zwembaden die wij verkopen, gebruiken we uitsluitend het beste materiaal. Daarom hebben wij de keuze gemaakt voor EPS bouwblokken. Bouwblokken zijn eenvoudig op elkaar te stapelen, waardoor u al snel de basis heeft staan. Hierin wordt vervolgens beton gegoten. Door de extra dikke buitenlaag komen er geen deuken in het EPS.

Dit zwembad heeft net als andere modellen, zoals polyester zwembaden en bouwkundige zwembaden, een betonplaat nodig.

Een bouwkundig zwembad zelf bouwen met het beste materiaal

Zelf een bouwkundig zwembad bouwen: hoe mooi is dat? Iedere keer dat u een duik neemt, wordt u eraan herinnerd dat u het zwembad zelf gebouwd heeft. Door nauw contact te houden met onze klanten, komen we er continu achter waar ze eventueel tegen aanlopen en kunnen we vervolgens kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Denkt u dat het niet gaat lukken om zelf een bouwblokken zwembad te bouwen? Dan kunnen wij hier volledig in assisteren. Wij kunnen u niet alleen helpen met de aanschaf van bouwblokken, maar ook bij het kiezen van een zwembadrobot of zwembad warmtepomp.

Hieronder staat het stappenplan voor de bouw van het zwembad. Let erop dat dit stappenplan globaal is en geen gedetailleerde stappen bevat. Meer weten? Lees dan hier over een zwembad bouwen.

Zelfbouw zwembad van bouwblokken in 4 stappen!

 1. Gat graven en Betonplaat storten

  Gat graven en Betonplaat storten
 2. Opbouw met de speciale EPS bouwblokken

  Opbouw met de speciale EPS bouwblokken
 3. Beton storten in de betonblokken

  Beton storten in de betonblokken
 4. Afwerking van het bouwblokken zwembad

  Afwerking van het bouwblokken zwembad
Gervin

Gervin Hoogendijk

Adviseur Zwembaden & Spa's

Ik help u graag met het samenstellen van uw zwembad en geef u hierbij deskundig en persoonlijk advies. Maak snel een afspraak met mij.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen