Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showroom van 2600 m2. Bekijk showroom

Buitendouche

Solar buitendouche en Jee-O buitendouche van de beste kwaliteit

Een buitendouche is een prachtige afwerking van uw tuin. Plaats de buitendouche naast uw zwembad en u kunt vooraf en na die tijd heerlijk douchen. Wat ook een voordeel is, is dat het zwembad minder vervuild wordt, wanneer gebruikers van het zwembad vooraf douchen. Gel of andere haarproducten kunnen een vette laag achterlaten op het water.

Buitendouche kopen voor in de tuin

Rhodos Wellness is sinds 1993 de specialist op zwembad gebied. In onze Winkel staan meerdere zwembad buitendouches opgesteld, zodat u ze in het echt kunt zien. Hier hebben we zowel buitendouches op zonne-energie staan, als de stijlvolle Jee-O buitendouches. Deze zijn meerdere malen onderscheiden met een Europese design award. Wilt u uw eigen zwembad strak afwerken met een buitendouche? Lees dan verder. Wij vertellen u alles wat u moet weten.

Waarom een buitendouche?

  • Stijlvolle afwerking van uw tuin
  • Een schoner zwembad door vooraf te douchen
  • Verfrissend tijdens een warme zomerdag
  • Vaak ook verkrijgbaar met mengkraan
Bekijk op onze webshop

Zwembad buitendouche met mengkraan

Een mengkraan zorgt ervoor dat u met zowel warm als koud water kunt douchen. Jee-o buitendouches worden standaard geleverd met mengkraan. Ook een aantal solar buitendouches zijn uitgerust met een mengkraan, zodat u ook hiermee warm en koud kunt douchen.

Met het speciale 365 thermolint van Jee-O, kunt u zelfs in de winter heerlijk warm douchen. Dat is een groot voordeel van een mengkraan in combinatie met deze optie.

Hoe werkt een buitendouche? Alles over een tuindouche

De werking van een buitendouche is redelijk eenvoudig. U plaatst hem op de gewenste plek en sluit het water erop aan. Vervolgens is de buitendouche klaar voor gebruik. De buitendouche met mengkraan stelt u in staat om te kiezen tussen warm en koud water. Het is wel belangrijk dat de tuindouche op een plek staat waar het water gemakkelijk weg kan lopen. Buitendouches kunnen naast het zwembad, op een andere plek in de tuin of zelfs onder een overkapping geplaatst worden. Benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden.

Informatie aanvragen
Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showroom van 2600 m2. Bekijk showroom