Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Inverter warmtepomp zwembad

Inverter zwembad warmtepompen voor wel 80% energiebesparing.

Een inverter warmtepomp zwembad: sinds een aantal jaren niet meer weg te denken bij een zwembad. Tegenwoordig is dit de meest energiezuinige manier om uw zwembad te verwarmen. Door een innovatieve chip kan de Inverter warmtepomp zelf bepalen hoeveel vermogen er nodig heeft, wat resulteert in een energiebesparing tot wel 80%.

Zwembad inverter warmtepomp kopen

Bij Rhodos zijn we al sinds 1993 de zwembad-specialist van Nederland. Daarbij hebben we ook veel ervaring en kennis opgedaan over zwembaden verwarmen en de beste mogelijkheden daarvoor. Door samen te werken met de beste leveranciers, hebben we een perfect assortiment samengesteld voor iedere zwembadgrootte.

Warmtepomp zwembad kopen bij Rhodos Wellness - Rhodos.nl

Voordelen van een Zwembad inverter warmtepomp

 • Bespaart tot wel 80% aan energiekosten
 • Stilste warmtepompen op de markt
 • Bepaalt zelf het benodigde vermogen
 • Duurder in aanschaf dan een normale warmtepomp

Zonder Inverter warmtepomp verliest u elke dag 2 euro

Een zwembad inverter warmtepomp levert u veel voordeel op. In de aanschaf zijn ze vaak wat duurder dan aan/uit warmtepompen, maar ze zorgen er wel voor dat u elke dag gemiddeld 2 euro bespaart. Daarom verdient deze warmtepomp zich op den duur geheel terug. Een einde maken aan iedere dag geld verliezen? Dan is een zwembad inverter warmtepomp de beste oplossing voor u!

Ik wil geen geld meer Verliezen

Hoe werkt een inverter warmtepomp zwembad?

Een inverter warmtepomp zwembad heeft duidelijk een andere werking dan een aan/uit warmtepomp. Het voordeel van een Inverter warmtepomp is dat deze zich aanpast aan het benodigde vermogen. Met andere woorden: is het buiten 30 graden? Dan hoeft de warmtepomp niet op 100% vermogen te draaien. Het kan dus zijn dat de warmtepomp dan op 23% vermogen draait. Dit wordt bepaald door een slimme chip in de inverter warmtepomp.

> Gebruik onze configurator voor de beste keuze!

Het geluidsniveau van een Inverter warmtepomp

Een inverter warmtepomp zwembad is naast heel zuinig, ook nog eens ontzettend stil. Dat komt deels door het toerental dat zich voortdurend aanpast en door de gebruikte materialen. De materialen zorgen ervoor dat de geluidstrillingen worden gedempt. Hierdoor ontstaat een nagenoeg geruisloze inverter zwembad warmtepomp.

Vrijblijvende offerte aanvragenInformatie aanvragen

Energiezuinige warmtepomp zwembad kopen in 4 stappen

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  U heeft online onderzoek gedaan en u vindt de energiezuinige zwembad warmtepomp een mooie zwembad verwarming voor uw zwembad. U bezoekt onze winkel in Oldebroek, onder Zwolle, en krijgt meteen bij binnenkomst wat te drinken. U kunt vervolgens rustig rondkijken om erachter te komen welke warmtepomp voor u geschikt is.

 2. Uitgebreid advies van een Specialist

  Onze specialist komt bij u om samen met u de beste keuze te maken. Wel of geen krachtstroom? Een Zodiac of RWP warmtepomp? Alle opties worden doorgelopen om een zo goed mogelijke keuze te kunnen maken en u te helpen aan een warmtepomp waar u jaren plezier van gaat hebben.

 3. Bezorging en Installatie door onze montagedienst

  Gefeliciteerd, uw eigen warmtepomp! Nu moet dit apparaat nog wel bezorgd en geïnstalleerd worden. Wilt u dit zelf doen? Geen probleem! Het is ook mogelijk dat onze montagedienst het komt installeren en uitleg geeft over de werking. Zo kunt u het zwembad meteen verwarmen met de energiezuinige zwembad warmtepomp.

 4. Oplevering van de warmtepomp

  Het apparaat is geïnstalleerd. Het liefst wilt u meteen een duik maken in het zwembad, maar zo warm is het water nog niet. Dat duurt namelijk even. Na 1-2 dagen is het water op temperatuur en is het veel aangenamer. Zijn er nog vragen? Dan kunt u dit ter plekke nog stellen of ons later bellen. We helpen dan graag.

Hulp nodig bij de juiste warmtepomp?

Wij zijn er om u te helpen!

Is het lastig om de juiste keuze te maken? U doorloopt slechts 5 stappen en wij helpen u met de beste keuze.

Gebruik de configurator!