Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
1. Baantjes trekken in je eigen zwembad
2. Grillen met de OFYR
3. Warme avonden rond een vuurtafel
4. Een moment rust in je buitensauna
5. Heerlijke massage in je eigen spa
Geniet van wellness in je eigen tuin
Laat alles zien

We leiden tegenwoordig drukke levens en zodra we thuis komen, willen we dan ook niets liever dan ontsnappen aan alle prikkels. We bezoeken steeds vaker wellness resorts, maar zien ook de voordelen in van het hebben van een stukje wellness in eigen tuin. In de tuin komen we zelf tot rust of nodigen vrienden en familie uit om met z’n allen dat gevoel van welzijn (well-being) te vergroten.

Hoe creëer je een wellness in eigen tuin? Wij vertellen je welke 5 aanvullingen jouw tuin omtoveren tot een oase van welverdiende rust.

image002 (2)

1. Baantjes trekken in je eigen zwembad

Laten we maar meteen goed beginnen. Rond de zomer maak je het meeste gebruik van de tuin en wat biedt nou meer wellness dan het hebben van je eigen zwembad. Wil je uitdaging creëren, voeg dan een jetstream aan het zwembad toe. Deze zorgt voor tegenstroom, waarbij je kan trainen door hier tegenin te zwemmen. Wil je gewoon ontspannen, duik dan met je vrienden of familie het zwembad in.

2. Grillen met de OFYR

Een extra gevoel van welzijn krijg je door een heerlijke maaltijd. Wil je in de zon genieten van eten, dan is een barbecue, zoals de OFYR, ideaal. Je grilt er niet alleen je groenten en vlees op, maar er zijn ook accessoires voor verkrijgbaar, waarmee je nagenoeg ieder gerecht kan bereiden. Zo zijn er onder andere pizzaoven of rotisserie opzetstukken die je nog meer mogelijkheden geven. Met genoeg plek op de grill en een vorm waardoor je er met meerdere personen tegelijk omheen kunt staan, is dit ook een leuke manier om samen te gaan grillen.

ofyr-sfeerfoto
vuurtafel-in-tuin

3. Warme avonden rond een vuurtafel

Tegen de avond kan de temperatuur sterk afnemen. Ga dan lekker samen rond het vuur van een vuurtafel zitten met een dekentje en een drankje. Met goed gezelschap en bij een warm vuur kun je de kou wel trotseren. Een vuurtafel maakt je avonden extra sfeervol en laat je langer buiten genieten. Voor degenen die het snel koud hebben, is het plaatsen van terrasverwarmers ook een optie om een aangename avond buiten te hebben.

> Bekijk alle terrasverwarmers op onze webshop

4. Een moment rust in je buitensauna

Waar je in de zomer misschien niet direct aan een warme sauna zou denken, is het in de avonden toch heerlijk om hier gebruik van te maken. Verder is de buitensauna iets waar je het hele jaar door plezier van kunt hebben. In de winter is even naar buiten stappen na het gebruik van de sauna zelfs de perfecte manier om je lichaamstemperatuur weer te laten dalen. Het grootste voordeel van de sauna in de winter? Het helpt je weerstand te verhogen.

EB_foto_2-min
IMG_1086

5. Heerlijke massage in je eigen spa

Naast de sauna is ook een spa het hele jaar door te gebruiken. De jets geven je een ontspannen massage, om lekker bij onderuit te zakken en je hoofd leeg te maken. Met water dat rond de 38-40 graden is, heb je er geen last van als de tuin om je heen kouder is. Na de spa is een dikke badjas alleen wel fijn om geen kou te vatten. Na gebruik plaats je de cover (deksel) er weer moeiteloos overheen.

Geniet van wellness in je eigen tuin

Als je op zoek bent naar manieren om je tuin te veranderen in een wellness tuin, dan zijn er genoeg opties. Of je nu een kleine of grote tuin hebt; er is voor iedere oppervlakte wel een passende toevoeging te vinden. Zo is een tafelmodel OFYR ook op je tuintafel te plaatsen en vind je al een plunge pool zwembad vanaf 400 x 250 cm.