Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Inleiding
Zomerzeil op maat
Waarvoor geschikt?
Automatische afdekking
Laat alles zien

Andere woorden voor een zwembad zomerafdekking zijn: zwembad zomerzeil of noppenfolie. De betekenis hiervan is hetzelfde. Het gaat dan om een zeil, waarvan het oppervlak wordt gevormd door veel noppen, die de warmte in het zwembad vasthouden en ook wat vuil buiten houden. Dit in tegenstelling tot een winterafdekking, die echt bedoeld is voor afdekking en niet voor het vasthouden van warmte. De voordelen van een noppenfolie op een rijtje:

  1. Het noppenfolie houdt de warmte vast in het zwembad, maar geeft ook warmte van de zon door aan het water. In sommige gevallen kan het hierdoor met wel 5 graden celcius stijgen.
  2. Een zwembad zomerzeil zorgt ervoor dat het water in uw zwembad minder snel verdampt en u het dus minder vaak hoeft bij te vullen.
  3. Het voorkomt grotendeels dat vuil in uw zwembadwater kan komen. Denk hierbij aan bladeren of ander vuil.
zwembad zomerafdekking

Uw eigen zomerzeil of noppenfolie op maat

De beste kwaliteit: daar gaan wij voor. Door uw zomerzeil of noppenfolie op maat te laten maken, heeft u de keuze uit verschillende diktes, kleuren en soorten noppen. Niet ieder zwembad heeft namelijk hetzelfde noppenfolie nodig. Ook hebben de zomerzeilen verschillende eigenschappen; deze worden hieronder toegelicht.

Waarvoor zijn zomerzeilen en noppenfolies geschikt?

Voor ieder type zwembad is een zomerzeil of noppenfolie geschikt. Dat betekent dat het onder andere op houten zwembaden, polyester zwembaden, stalen zwembaden en Infinit’eau zwembaden kan. Het zeil drijft op het water en hoeft dus niet aan de randen vastgemaakt te worden. Wanneer uw zwembad weer zomerklaar gemaakt is, kunt u het zeil er dagelijks opleggen en eraf halen wanneer u gaat zwemmen.

Automatische zomerafdekking van de hoogste kwaliteit

Op zoek naar een automatische oplossing voor de afdekking van uw zwembad? Een automatische lamellenafdekking is een blijvende oplossing voor in de zomer. Door de hoge isolatiewaarde blijft de warmte in het zwembad en vuil van buitenaf krijgt geen kans om in het zwembad te komen. Daarnaast geeft het een luxe uitstraling aan uw gehele tuin.