Ma: 13:00 - 17:00 | Di-Za: 10:00 - 17:00 052 - 5631 618

Norsup polyester zwembad

Norsup polyester zwembad kopen met keramische afwerking

Norsup polyester zwembad is een nieuw concept in de zwembadwereld. Deze polyester zwembaden met keramische afwerking worden als complete set geleverd. Alles wat u nodig heeft, zit standaard in het pakket. Denk hierbij aan de filterinstallatie, zwembad warmtepomp en een zoutelektrolyse (indien gewenst). De zwembad pakketten zijn opgedeeld in 3 varianten: standaard, luxe en ultiem gemak.

Extra sterk door de glasvezel constructie

De polyester zwembad bak, of glasvezel zwembad, is opgebouwd uit 10 lagen die onder hoge druk op elkaar geperst worden. De afwerking wordt gedaan met een gelcoating die bestand is tegen UV-straling en chemicaliën. Norsup zwembaden zijn van de hoogste kwaliteit en worden geproduceerd in Europa – kwaliteit gegarandeerd.

Ik wil een persoonlijke offerte Ik wil meer informatie

Polyester zwembad kopen bij de specialist - Rhodos.nl

Voordelen van een Norsup Polyester zwembad

  • Wordt geleverd als complete set
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen
  • Gemaakt van een hoge kwaliteit Glasvezel
  • Geproduceerd in Europa
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Norsup polyester zwembad inbouwen

Norsup zwembaden zijn er uitsluitend voor bedoeld om in te bouwen. Dit gebeurt op een betonplaat, waarna het zwembad gestabiliseerd wordt. De Polyester zwembaden van Norsup mogen uitsluitend door ons gebouwd worden. Dit is geen probleem – wij zijn hierin gespecialiseerd sinds 1993. In de winter is het Norsup zwembad goed bestand tegen de vrieskou. Wel dient het dan winterklaar gemaakt te worden.

Overtuigd van de voordelen van dit zwembad? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze Winkel, onder Zwolle. Nog niet overtuigd? Lees dan nog even verder.

De verkrijgbare sets – voor ieder wat wils

Bij het Norsup assortiment heeft u de keuze uit een aantal complete sets. Uw zwembad is hiermee direct zwemklaar, anders dan de gewone polyester zwembaden. Hierbij worden alle toebehoren apart meegenomen. De volgende sets zijn verkrijgbaar:

  • Standaard: basisgenodigdheden, zoals een filterpomp, warmtepomp en inbouwdelen
  • Luxe: Uitgebreider pakket met filterpomp, warmtepomp, zoutelektrolyse en inbouwdelen
  • Ultiem gemak: de beste filterpomp, warmtepomp, zoutelektrolyse (doseersysteem) en inbouwdelen

Installatie door onze ervaren Montagedienst

Een Norsup zwembad inbouwen is complex en wordt volledig uit handen genomen door onze montagedienst. Met meer dan 1.000 geplaatste zwembaden weten zij iedere keer weer een mooi resultaat neer te zetten: een zwembad waar u tientallen jaren plezier van gaat hebben.