Ma / Vr 9:00 - 17:30 | Za 9:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Laghetto zwembad

Nog redelijk onbekend, maar prachtig in iedere tuin: een Laghetto zwembad. Door het prachtige design in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit, kunt u meer dan 10 jaar genieten van uw eigen Laghetto zwembad. Als één van de weinige dealers in Nederland levert Rhodos onder andere de Pop, Dolce Vita en Yacht van Laghetto.

Luxe opbouw zwembad van Laghetto vanaf 6900 euro

De opbouw zwembaden zijn eenvoudig zelf op te bouwen, maar kunnen ook door onze montagedienst gebouwd worden. Laghetto staat onder andere bekend om de eenvoud van het opbouwen. Inmiddels hebben wij meer dan 1000 zwembaden geplaatst, dus ook uw zwembad kunnen we binnen een paar dagen volledig opbouwen. Meer weten?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Laghetto Diva zwembad - Rhodos.nl

Waarom een Laghetto zwembad?

 • Volledige vrijheid in keuze voor materialen
 • Sterk frame gemaakt van roestvast staal
 • Eenvoudig uit te breiden met accessoires
 • Meest luxe opbouw zwembad op de markt
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Eindeloze mogelijkheden bij uw Laghetto zwembad

Zowel de panelen aan de buitenkant als de zwembad liner aan de binnenkant kunnen de kleur krijgen die u graag wilt. Hierbij heeft Laghetto rekening gehouden met wensen van klanten, die ze om hebben gezet in een selectie van de mooiste kleuren.

Ook de filterinstallatie is speciaal door Laghetto gemaakt en is gefocust op een laag energieverbruik, net als de andere onderdelen zoals LED verlichting en waterbehandelingssysteem.

Panelen volledig met de hand afgewerkt

Als materiaal voor de panelen kunt u kiezen uit houtcomposiet en Wicker materiaal. De houtcomposiet en Wicker panelen zijn volledig met de hand afgewerkt. Dit vakmanschap is typisch Italiaans, waar Laghetto van oorsprong vandaan komt. De panelen beschikken over een speciale UV-werende coating, zodat er geen verkleuring optreedt wanneer de zon erop schijnt.

Sterke polyester constructie voor maximale duurzaamheid

Niet alleen de panelen zijn van de hoogste kwaliteit, ook de constructie gaat voor een hele lange tijd mee. Het membraan van het zwembad is gemaakt van polyester vezels. Dit zorgt niet alleen voor stevigheid, maar ook voor een hoge duurzaamheid. Kom langs in onze winkel voor meer informatie.

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Laghetto Dolce Vita zwembad - Rhodos.nl

In 4 stappen uw eigen Laghetto zwembad

 1. Bezoek onze winkel van 3000m2

  Bezoek onze winkel van 3000m2
 2. Advies van onze specialist

  Advies van onze specialist
 3. Plaatsing en Installatie

  Plaatsing en Installatie
 4. Oplevering & genieten

  Oplevering & genieten
Gervin

Gervin Hoogendijk

Adviseur Zwembaden & Spa's

Ik help u graag met het samenstellen van uw zwembad en geef u hierbij deskundig en persoonlijk advies. Maak snel een afspraak met mij.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen