Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer
Wanden & Bodem
Filter legen
Beste merken
Laat alles zien

Een zwembadrobot bespaart u veel tijd. Tijd die u waarschijnlijk heel goed kunt gebruiken, bijvoorbeeld om te genieten van uw eigen zwembad. Benieuwd naar de werking van een zwembadrobot? Onze specialist legt het uit en geeft tips en advies waarmee u de levensduur kunt verlengen en uw zwembad nog schoner krijgt.

zenit20-4

Reinigt zowel de wanden als de bodem

Standaard reinigt een zwembadrobot alleen de bodem van het zwembad. De uitgebreidere modellen kunnen ook de wanden schoonmaken. Door waterdruk wordt het apparaat tegen de wand aangedrukt en de borstels zorgen ervoor dat de liner of tegels volledig wordt schoongemaakt.

Een zwembadrobot is standaard uitgevoerd met 1 of 2 motoren, die het hele apparaat aansturen; borstels, waterdruk en reiniging.

Eenvoudig het zwembadrobot filter legen

Het filter is bij elk model eenvoudig te legen. Vaak zit er aan de bovenkant een klep, die u open kunt doen. Het filter is vervolgens eenvoudig uit de schoonmaakrobot te halen. In de meeste gevallen worden er 2 soorten filters geleverd: een grof filter en een fijn filter. Zo kunt u meerdere soorten vuil verwijderen uit uw zwembad.

Het regelmatig reinigen van uw zwembadwater heeft een positieve werking op de waterbalans.

filter zwembadrobot

De beste merken voor de beste werking

Voor een nauwkeurige schoonmaakbeurt is het belangrijk om een zwembadrobot van een hoge kwaliteit te hebben. Hiervoor adviseren we altijd een Dolphin zwembadrobot of Zodiac zwembadrobot. Deze 2 merken hebben hun vakkundigheid bewezen en zijn continu bezig met verbetering. De modellen zijn alleen geschikt voor vaste zwembaden, zoals polyester zwembaden of houten zwembaden.

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer