Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

VSB sauna

VSB binnensauna's en buitensauna's van de hoogste kwaliteit

Een VSB sauna staat bekend als een sauna van de hoogst mogelijke kwaliteit. De perfecte afwerking in combinatie met het hoge comfort maken dit een sauna in het topsegment. Hierbij is er niet alleen de keuze uit de traditionele Finse sauna’s, maar ook uit diverse buitensauna’s. Rhodos is al ruim 20 jaar officieel VSB-dealer, waarin we honderden cabines van dit merk hebben geplaatst.

Ultieme ontspanning in een sauna van VSB

Een sauna is niet alleen goed voor uw gezondheid, het zorgt er ook nog eens voor dat u volledig kunt ontspannen, wanneer u dat wilt. U bepaalt namelijk zelf wanneer u gebruik maakt van de VSB sauna. Ze kunnen volledig op maat gemaakt worden en daarnaast bepaalt u zelf welke houtsoort er gebruikt wordt.

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Finse sauna van Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen van een VSB sauna

  • Keuze uit de beste houtsoorten uit Scandinavië
  • Volledig naar wens te personaliseren
  • Sauna's uit het absolute topsegment
  • Perfecte afwerking van de gehele sauna
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Waarom een VSB sauna in huis?

Al meer dan 20 jaar maakt VSB de mooiste sauna’s. De houtsoorten worden speciaal uit Scandinavië gehaald, waarna ze een speciale behandeling krijgen. Dit maakt het hout heel erg geschikt voor het bouwen van een sauna. Deze zijn vervolgens helemaal zelf te personaliseren. U bepaalt zelf waar de banken komen, welke saunakachel erin komt en wat de afmetingen zijn.

Naast saunacabines maakt VSB ook onze VSB infraroodcabines.

U heeft de keuze uit prachtige materialen

Een saunakachel van hoge kwaliteit, speciaal behandelde houtsoorten, zelf kiezen hoe groot de VSB sauna wordt: alles is mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat de keuze ruim is, zodat er voor iedere wens een perfecte oplossing is. Dit ziet u ook terug in onze projecten waar we aan werken.

Volledige plaatsing door onze eigen montagedienst

Al sinds 1993 is Rhodos specialist op het gebied van sauna en infrarood. Onze montagedienst heeft er inmiddels honderden gebouwd. Uw perfect samengestelde sauna kan de volgende zijn.

Twijfelt u of de sauna wel past in de door u uitgekozen ruimte? Dan komen we de sauna bij u thuis inmeten, zodat alles naadloos past.