Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Polypropyleen zwembad

Een Polypropyleen zwembad, ook wel PP genoemd, is één van de bekendste zwembaden. Door onze jarenlange ervaring met deze ‘prefab zwembaden’ kunnen wij u voorzien van het beste advies. Dit type zwembad is relatief snel te bouwen en het eindresultaat is prachtig.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden bij een Polypropyleen zwembad zijn groot. Niet alleen de kleur van de kuip, maar ook de plaatsing van de trap en eventueel een plateau (plage) zijn geheel naar eigen wens te bepalen. Zo creëren we een zwembad dat perfect past bij uw wensen en tuin. Liever een mini zwembad? Bekijk dan eens onze plunge pools.

Ik wil een persoonlijke offerte Ik wil meer informatie

Voordelen Polypropyleen zwembaden

  • Wanddikte tussen de 8 en 10 mm
  • Kleurkeuze: ice blue, wit, lichtgrijs, antraciet
  • Snelle plaatsing en montage
  • Vrije keuze in afmetingen
  • Kleurvast en bestand tegen chemische producten
Bezoek onze showroom

Polypropyleen zwembad in uw tuin

Een Polypropyleen zwembad aanleggen scheelt veel tijd ten opzichte van andere soorten, zoals bouwkundige zwembaden. Binnen een week na plaatsing kan het al opgeleverd zijn. Word ontlast door slimme zwembad automatisering of verwarm het zwembad tot een aangename temperatuur met een zwembad warmtepomp. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom voor uitgebreid advies van een specialist!

Polypropyleen zwembad prijzen

Een Polypropyleen zwembad kuip heeft u al vanaf 10.000 euro. Dit is exclusief de plaatsing en techniek, en gebaseerd op een afmeting van 5 x 3 meter. Met Polypropyleen heeft u zelf in de hand hoe groot het zwembad wordt. Wel zit hier een maximale breedte van 5 meter en een maximale lengte van 12 meter aan verbonden. Wilt u weten wat uw PP zwembad kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wat voor materiaal is polypropyleen?

Polypropyleen (tegenwoordig Polypropeen) is een thermoplastisch polymeer, dat ook bij veel andere producten gebruikt wordt. Denk hierbij aan meubelen, touwen, medische apparatuur en flessen. Het materiaal is goed bestand tegen verkleuring en chemische producten, waardoor de kwaliteit voor een hele lange tijd gegarandeerd is. Naast dat het erg sterk is, is het ook goed te recyclen.

Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

Hoi, ik ben Bernard Huisman, getrouwd met Gea en vader van een zoon, Lorenzo. In 1993 heb ik Rhodos opgericht en werk hier nog steeds met veel passie aan. Op de dagen Hoi, ik ben Bernard Huisman, getrouwd met Gea en vader van een zoon, Lorenzo. In 1993 heb ik Rhodos opgericht en werk hier nog steeds met veel passie aan. Op de dagen Hoi, ik ben Bernard Huisman, getrouwd met Gea en vader van een zoon, Lorenzo. In 1993 heb ik Rhodos opgericht en werk hier nog steeds met veel passie aan. Op de dagen Hoi, ik ben Bernard Huisman, getrouwd met Gea en vader van een zoon, Lorenzo. In 1993 heb ik Rhodos opgericht en werk hier nog steeds met veel passie aan. Op de dagend

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer