Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer

Inbouw zwembad in Bussloo

Dit ronde stalen zwembad in Bussloo is helemaal klaar om jarenlang gebruikt te worden. Het zwembad is geplaatst op het terras, met daar omheen prachtige randstenen, om het geheel af te maken. Een energiezuinige Davey variabele zwembadpomp in combinatie met een Hydrolyse systeem, houden dit water het hele jaar door kristalhelder.

Met een energiezuinige warmtepomp wordt het zwembad ook tijdens minder warme dagen op temperatuur gehouden. Ook zo’n zwembad in uw tuin?

Ja, dat wil ik!
Zwembad in de tuin in Bussloo - Rhodos.nl

Voordelen van dit stalen zwembad

Een voordeel is onder andere dat dit type zwembad relatief snel op te zetten is. Daarnaast is het een betaalbare, maar kwalitatief heel goede oplossing voor een eigen zwembad in uw tuin. Het is uit te breiden met alle mogelijke systemen, zoals een chloorsysteem, zwembad warmtepomp of zelfs een zoutsysteem. Ook kan een zwembadrobot de bodem en wanden perfect reinigen, zodat u kunt genieten van het zwembad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment staan, zodat u hier een goed beeld van krijgt.

Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer