Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Zonnebank kopen

De beste zonnebanken en professionele zonnebanken

Met een bruine kleur het voorjaar ingaan of een tekort aan vitamine D? Een zonnebank zorgt voor een natuurlijke bruining en een verantwoorde aanmaak van vitamine D. Een zonnebank kopen zorgt niet alleen voor een mooie kleur, maar ook voor een gelukkiger gevoel. Wanneer u al een kleurtje heeft opgebouwd, komt de zon minder hard aan en zult u minder snel verbranden.

Zonnebank kopen bij de Specialist van Nederland

Al sinds 1993 specialiseert Rhodos zich in zonnebanken. Daarbij richten we ons op merken waarvan we zeker weten dat ze een positieve werking hebben. Dit kan dan een Hapro zonnebank, professionele zonnebank of een Sunshower zijn. Meer weten?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Zonnebank kopen | Alle Hapro zonnebanken - Rhodos.nl

Voordelen van een zonnebank

  • Zonnen wanneer u dat wilt
  • Hoge kwaliteit lampen voor een veilig gebruik
  • Relatief laag energieverbruik
  • Geen krachtstroom vereist
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Wat doet een zonnebank?

De werking van een zonnebank is eenvoudig: het activeert de bruining en stimuleert de aanmaak van vitamine D. Dit wordt ook wel de aanmaak van Endorfine genoemd. Dit is een ‘geluksstofje’ waardoor u lekkerder in uw vel gaat zitten. Ditzelfde stofje ontstaat tijdens sporten of verliefd zijn. De manieren die het lichaam gebruikt om tegen de UV-straling te kunnen, is bruining of huidverdikking.

Stress is een belangrijke oorzaak van lichamelijke klachten. Zonnen werkt ontspannend en daarom levert een zonnebank een positieve bijdrage bij de vermindering van stress. Bekijk onze zonnebank adviespagina voor meer informatie.

Zonnebanken testen en vergelijken in onze Winkel van 3000m2

In onze winkel in Oldebroek, net onder Zwolle, bieden wij de mogelijkheid om onze zonnebanken te testen en met elkaar te vergelijken. Of het nu een professionele zonnebank, zonnehemel of ander type zonnebank moet zijn: alles staan in onze winkel opgesteld. Wij adviseren eigenlijk altijd om eerst in onze winkel langs te komen, om inzicht te krijgen in de laatste trends op het gebied van zonnebanken. Na het kopen van een zonnebank is het mogelijk dat wij hem bij u bezorgen en installeren. Wanneer u hem zelf op wilt halen, is dat ook mogelijk.

Bekijk ons volledige assortiment Zonnebanken

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste zonnebank, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen