Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Professionele zonnebank

Een professionele zonnebank biedt de meest natuurlijke bruining. Deze zonnebanken ziet u vaak terug in zonnestudio’s of wellness centra. Alle professionele zonnebanken in ons assortiment, zijn van het merk Hapro. Sinds de oprichting van Rhodos, in 1993, zijn wij al dealer van alle soorten Hapro zonnebanken.

Professionele zonnebank kopen?

In onze winkel van ruim 3000m2, staan meerdere professionele zonnebanken opgesteld. Hier kunnen de verschillende modellen vergeleken en zelfs getest worden. Alle professionele modellen zijn geschikt voor een gebruik van meerdere uren per dag. De moderne designs staan prachtig in iedere ruimte! Meer weten?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Professionele zonnebanken bij Rhodos Wellness - Rhodos.nl

Voordelen professionele zonnebank

  • Ervaar de hoogst mogelijk kwaliteit
  • Keuze uit verschillende lamp-opstellingen
  • Geschikt voor intensief gebruik (meerdere uren per dag)
  • Werkt gewoon op netstroom (230v)
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Wilt u een professionele zonnebank leasen?

Professionele zonnebank leasen? Ook dat is mogelijk. Rhodos werkt met een maatschappij die voor u het hele lease-proces uit handen neemt. Heeft u zelf een lease-maatschappij die u wilt inzetten? Dan werken wij met die maatschappij om alles rond te maken. Zo kunt één of meerdere modellen leasen. Druk op de knop hieronder en geef aan hoeveel zonnebanken u graag wilt leasen.

Zonnebank zakelijk leasen

De eigenschappen van een Hapro Luxura

De Hapro Luxura is in 3 kleuren te verkrijgen: pearl white, lagoon blue en fuchsia pink. De lampen waarvan gebruik wordt gemaakt, zijn extra groot (2 meter lang). Dit vergroot het zonoppervlak, waardoor de bruining nog beter wordt, van top tot teen. Standaard wordt de Hapro Luxura uitgerust met EcoPower. Dit optimaliseert de instellingen van de lampen, wat een energiebesparing van wel 25% oplevert. De acrylplaten zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor de lampen vervangen kunnen worden.

Wat kost een professionele zonnebank?

Doordat de kwaliteit veel hoger is dan zonnebanken die geschikt zijn voor particulier gebruik, zijn ook de prijzen hoger. Een Hapro Luxura X3 begint bij een bedrag van 6895,00. Bij het samenstellen heeft u de keuze uit diverse opstellingen van de lampen en uit opties, zoals een gezichtscooler. Ook kunt u via de zonnebank muziek afspelen.

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste zonnebank, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer