Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Sunshower

Sunshower Combi, Sunshower Deluxe en meer topmodellen!

Een Sunshower is een prachtige toevoeging aan uw douche. Standaard geven Sunshowers infraroodstraling, maar ze zijn ook verkrijgbaar met infraroodstraling én UV-straling. Zo kunt u onder de douche ook nog eens bruin worden. Ideaal! De Sunshower is een Nederlands product; ontworpen en geproduceerd op Nederlandse bodem. U bent dus verzekerd van een stukje vakmanschap, waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Liever volledige bruining? Bekijk dan onze zonnebanken.

Sunshower kopen met UV-licht en infraroodstraling

Er zijn diverse modellen verkrijgbaar, ieder met een eigen maatvoering en straling. Rhodos is al meerdere jaren dealer van dit prachtige merk en we hebben ook diverse modellen in onze Winkel opgesteld staan. Hier kunt u ze testen en ervaren. Een ervaring in onze Winkel zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan!

Informatie aanvragenBekijk op onze webshop

Sunshower voordelen

  • Bruin worden terwijl u een douche neemt
  • De infraroodstraling verlicht spierpijn
  • Geschikt voor opbouw & inbouw
  • Gemaakt in Nederland - kwaliteit gagarandeerd
Bekijk in onze Winkel van 3000m2

Sunshower ervaringen van blije klanten

Al meer dan 200 klanten hebben wij blij kunnen maken met een Sunshower. Hieronder staat een de ervaring van één van onze klanten.

Ik heb een Sunshower Deluxe gekocht voor in mijn nieuwe huis. Ben er heel blij mee en gebruik het bijna elke dag. Ik zou niet meer zonder kunnen! – F. van Booven

Wat kost een Sunshower? – Alle Sunshower prijzen in één overzicht

De kosten van de verschillende modellen lopen erg uiteen. Daarnaast zijn sommige modellen geschikt voor inbouw. Deze kunnen mooi in de muur van uw douche verwerkt worden. De prijs valt hoger uit wanneer u het model wilt laten installeren. Dit kost tussen de 150 en 300 euro. Hieronder staan alle prijzen overzichtelijk weergegeven.

Type SunshowerPrijs SunshowerType straler(s)
Pure White*€850,-Infraroodstraling
Pure XL*€1.450,-Infraroodstraling
Pure Duo*€1.450,-Infraroodstraling
Solo White€1.750,-Infraroodstraling
Combi€2.350,-Infrarood- en UV-straling
Deluxe*€3.200,-Infrarood- en UV-straling
Deluxe Black*€3.500,-Infrarood- en UV-straling

Let op: de prijzen zijn exclusief montage. Inbouw modellen zijn aangeduid met een ster (*)

Wat is een Sunshower en hoe werkt het?

Een Sunshower is een Nederlandse uitvinding die ook in Nederland wordt geproduceerd. Alle modellen zijn uitgevoerd met infraroodlampen (korte golf), die diep in de huid doordringt, tot de aanhechting van de spieren. De infraroodstralers zijn speciaal ontworpen voor gebruik onder de douche, voor een optimaal resultaat. Bij nekklachten en rugklachten is het heerlijk om tijdens het douchen de infraroodwarmte te voelen. Dit helpt de pijn te verzachten en helpt uw spieren om sneller te herstellen. Daarnaast beschikken sommige Sunshowers zelfs over UV-stralers. Deze zijn zo ver doorontwikkeld, dat ze heel dicht in de buurt van echt zonlicht komen.

Sunshower opbouw & Sunshower inbouw modellen

Bij elkaar geteld zijn er 7 modellen die wij in ons assortiment hebben. Hierbij zijn er 4 modellen die alleen over infraroodstraling beschikken. Dat zijn de Pure White, Pure XL, Pure Duo en de Solo. Stuk voor stuk topmodellen met 1 of meerdere infraroodlampen van minstens 500W. Hiervan is alleen de Solo geschikt voor opbouw – de overigen kunnen worden ingebouwd. Naast deze modellen zijn er de Comi, Deluxe en Deluxe Black. Bij deze Sunshowers kunt u genieten van zowel infrarood als UV-licht. U kunt Sunshower vrijblijvend testen in onze Winkel.

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste Sunshower, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer