Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Barrel sauna in Oldebroek

In Oldebroek heeft Rhodos deze barrel sauna geplaatst, in een ruime tuin. Op deze prachtige locatie heeft de familie vanuit huis uitzicht op de barrel sauna. Het Red Cedar hout is bestand tegen alle weertypen, zoals regen, sneeuw en hagel. Aan de saunaton zit ook een kleine veranda, waar de familie tijdens of na de saunasessie kan zitten. De achterwand is volledig gemaakt van sterk glas.

Onze montagedienst heeft ervoor gezorgd dat de barrel sauna in Oldebroek gebruiksklaar is opgeleverd. Dat wil zeggen dat de sauna direct in gebruik kan worden genomen. Wij vinden het mooi om te zien dat dit concept steeds meer bekendheid krijgt. Ook zo’n prachtige barrel in uw tuin?

Ja, dat wil ik!
Barrel sauna geplaatst in Oldebroek - Rhodos.nl

Voordelen van deze barrel sauna

Er zitten veel voordelen aan dit type buitensauna. Door de ronde vorm van de cabine, kan de warmte zich goed verdelen in de ruimte. Het speciale dak is bestand tegen zware weersomstandigheden, net zoals het Red Cedar hout. Verder zijn de verwarmingskosten veel lager dan bij een ander type sauna. Ook dit komt door de ronde vorm.

Wilt u de voordelen van deze barrelsauna met eigen ogen zien? In onze winkel hebben we meerdere modellen opgesteld staan.

Bekijk in onze showroom

Wie hebben aan dit project gewerkt?

Bekijk hier onze top specialisten die dit project tot een groot succes gemaakt hebben!