Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Infraroodcabine

Infraroodcabine kopen voor de meest intense warmte

Een infraroodcabine, ook wel infrarood sauna genoemd, zorgt niet alleen voor ontspanning, maar helpt ook om uw spieren te herstellen of pijn te verlichten. Niet voor niets worden infraroodcabines vaak gebruikt bij lichamelijke klachten, zoals reuma of fibromyalchie. Ze hebben een snelle opwarmtijd en werken diep in op het lichaam. Bijna alle infraroodcabines werken op 230v. U kunt hem dus makkelijk in elke ruimte zetten.

Infraroodcabine kopen – ultieme ontspanning in huis

Een dag druk geweest en heeft u last van uw spieren of bent u gewoon toe aan wat ontspanning? Een infraroodcabine is de ideale oplossing. Zeker als het gaat om spierpijn en gewrichtspijn. Heeft u een ruimte met lastige hoeken? Dan kunnen we uw infraroodcabine op maat maken. Rhodos is al sinds 1993 de specialist op het gebied van maatwerk infraroodcabines.

Meer informatie aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

VSB infraroodcabine bij Rhodos - Rhodos.nl

Waarom een Infraroodcabine van Rhodos

 • Pijnverlichting van spieren en gewrichten
 • Snelle opwarmtijd en intense warmte
 • De beste infraroodstralers van Philips
 • Keuze uit de mooiste houtsoorten
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Hoe werkt een infraroodcabine

De infraroodstralers in een infraroodcabine dringen diep door in de huid. Doordat de warmte van de infraroodstralers door de lucht wordt vervoerd, wordt de ruimte ook nog eens heel warm. Ongeveer 20% van de straling wordt omgezet in warmte in de cabine. 80% wordt gelijk omgezet in lichaamswarmte. Op verschillende plaatsen in de cabine zijn de stralers geplaatst, om zo de werking optimaal te laten zijn.

Heeft u last van lichamelijke klachten, zoals reuma? Dan adviseren wij de Direct Heat infraroodcabine. Hierbij wordt de straling niet door de lucht verplaatst, maar werkt het direct op het lichaam in.

Waar is een infrarood cabine goed voor?

Een infraroodcabine is goed voor de verlichting van pijn in uw spieren en gewrichten. Intensief gesport en heeft u last van uw spieren? Dan kan de infraroodstraling zorgen voor sneller spierherstel. Daarnaast wordt het ook effectief toegepast bij mensen met lichamelijke klachten, zoals fibromyalgie of reuma. Infrarood onder de douche? Bekijk dan eens ons assortiment Sunshowers!

Wat verbruikt een infraroodcabine?

De kosten voor het verbruik kunnen uiteen lopen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren: het type infraroodstralers, het aantal daarvan en hoevaak u er gebruik van maakt. Een sessie van 15 minuten kost ongeveer 15-20 cent.

Een infraroodcabine testenMeer informatie aanvragen

Assortiment infraroodcabines in de showroom - Rhodos.nl

Welke infraroodcabine kiezen? 4 simpele stappen!

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Blijkbaar hebben wij u weten te overtuigen van de meerwaarde van onze winkel: dat is mooi! Het is ook echt een meerwaarde, omdat u hier veel voorbeelden heeft en u de materialen ook kunt voelen en zien. Na binnenkomst bieden wij u wat te drinken aan en kunt u op uw gemak even rondkijken bij onze infraroodcabines.

 2. Maatwerk of toch een standaard afmeting?

  Na wat rondgekeken te hebben, komt onze specialist erbij. Wordt het een infrarood sauna op maat, of toch een standaard afmeting? Wanneer u wilt dat de infraroodsauna naadloos in de ruimte wordt verwerkt, zal de keuze eerder vallen op maatwerk. Hierbij heeft u ook de keuze uit soort hout, type stralers en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze specialist begeleidt u hierin.

 3. Keuze gemaakt - en nu?

  De keuze is gevallen op maatwerk. Onze specialist plant een afspraak in om de infrarood sauna tot op de centimeter in te meten. Zo weten we zeker dat het precies in de ruimte past. Kiest u voor een standaard afmeting, dan wordt er niet ingemeten en kan de infraroodcabine worden geproduceerd.

 4. Montage door onze Montagedienst

  Uw infrarood sauna is klaar om geplaatst te worden. Onze montagedienst plant een afspraak met u in om het te plaatsen. Op de afgesproken dag bezorgen en monteren we de hele cabine, zodat het gebruiksklaar is. We leggen nog wat uit over de bediening en vanaf dat moment kun u genieten van uw infraroodcabine!

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste infraroodcabine, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen