Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

VSB infraroodcabine

Met een VSB infraroodcabine maakt gebruik van de beste infraroodstralers die er momenteel te vinden zijn, gemaakt door Philips. Deze infrarood sauna’s zijn de beste oplossing wanneer u last heeft van chronische lichamelijke klachten, zoals reuma of fibromyalgie. De infraroodlampen dringen direct door in de huid en worden niet door de lucht vervoerd. Dat maakt het nóg intenser en effectiever.

VSB infrarood sauna bij de specialist van Nederland

De cabines van VSB worden ook wel Direct Heat genoemd, omdat de warmte heel direct en doeltreffend is. Wilt u dit zelf ervaren? In onze winkel kunt u zelf testen en ervaren hoe de straling werkt op uw lichaam. Nieuwsgierig?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Direct Heat infraroodcabine van Rhodos - Rhodos.nl

Waarom een VSB infrarood sauna?

  • Volledig op maat en gepersonaliseerd
  • De beste infrarood stralers van Philips
  • Effectief bij spierpijn of gewrichtspijn
  • Houtsoorten speciaal uit Scandinavië
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Infrarood sauna’s zijn uitstekend voor uw gezondheid

De invloed van infraroodstraling op uw lichaam is al langer bekend. Het helpt spieren sneller te herstellen en kan pijnklachten reduceren of in sommige gevallen zelfs verhelpen. VSB infrarood sauna’s maken gebruik van Philips stralers, die geen gebruik maken van de lucht als tussenmedium. Dit houdt in dat de straling nog meer effect heeft op uw spieren en gewrichten.

In onze winkel kunt u de werking van de infrarood sauna’s testen. Alleen zo komt u achter de werking ervan en of het aansluit bij uw wensen.

Montage op locatie door onze montagedienst

De installatie van de VSB infraroodcabine kan volledig gedaan worden door onze eigen montagedienst. Zo kunt u na oplevering direct genieten van de intense warmte. Heeft u nog vragen over de werking? Dan kunt u deze ook direct aan onze montagedienst stellen.

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste infrarood sauna, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen