Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Healthvision infrarood sauna

De lijn van Healthvision infrarood sauna’s is erop gericht om voor iedereen een oplossing op maat te bieden. Zoals de naam Healthvision al zegt, zijn ze vooral gericht op de gezondheid van de gebruiker. Bij deze cabines heeft u de keuze uit meerdere type infraroodstralers. Deze zijn te testen in onze Winkel van ruim 3000m2.

Healthvision infraroodcabine kopen?

Last van lichamelijk klachten of puur voor ontspanning gebruik maken van de infrarood sauna? Dan raden wij dit merk aan. Vanaf 1195 euro heeft u al uw eigen Healthvision infraroodcabine in huis. Healthvision staat al jaren bekend als leverancier van topkwaliteit tegen een goede prijs. Nieuwsgierig?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Infrawave infrarood sauna kopen bij Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen van Healthvision

 • Keuze uit 5 verschillende type infraroodstralers
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Hemlock en Red Cedar van de hoogste kwaliteit
 • Keuze uit verschillende afmetingen en vormen
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Waarvoor is een Healthvision infrarood sauna geschikt?

Doordat er 5 verschillende soorten infraroodstralers zijn, is dit merk geschikt voor mensen die last hebben van sportblessures, hoofdpijn en stress, reuma of andere lichamelijk klachten. Wanneer u het advies krijgt om een infraroodcabine aan te schaffen vanwege medische klachten, adviseren we liever de Direct Heat. De werking hiervan is wat effectiever dan die van een Healthvision.

Uit deze infraroodstralers kunt u kiezen

5 verschillende infraroodstralers waaruit u kunt kiezen. Maar welke is het meest geschikt voor u? Hieronder leest u wat de eigenschappen van de infraroodstralers zijn. Bij het samenstellen van uw Healthvision Infraroodcabine bepaalt u zelf welk type er in de cabine komt.

 1. Keramische stralers: dit is 100% langegolf, wat minder krachtig is dan kortegolf. Zorgt voor een goede doorbloeding en is vooral voor ontspanning bedoeld.
 2. Magnesiumoxide stralers: Bevordering van de transpiratie en stimulering van ontgifting. U zweet hiermee gifstoffen uit uw lichaam.
 3. Full spectrum stralers: Vooral geschikt voor pijnverlichting van uw spieren en gewrichten.
 4. Duo stralers: Een combinatie van magnesiumoxide en full spectrum stralers.
 5. Triple stralers: Deze bevat magnesiumoxide, full spectrum en keramische stralers.

Offerte aanvragenIk wil Proefzitten

Waarom een Healthvision van Rhodos?

 1. Specialist sinds 1993

  Rhodos is al sinds 1993 de Wellness specialist van Nederland. Als geen ander kunnen wij u adviseren over onze Healthvision infraroodcabines of andere producten. Dankzij onze jarenlange ervaring en meer dan 1500 geplaatste infraroodcabines, weten wij precies welke combinaties populair zijn en wat het beste bij u past.

 2. Fysieke winkel van 3000m2

  Wij vinden het belangrijk dat onze producten uitgebreid getest kunnen worden. Het zelf ervaren zegt namelijk veel meer dan een tekst. Daarom hebben wij in onze Winkel van ruim 3000m2 meer dan 10 infrarood sauna’s opgesteld staan. Wij nodigen u uit om eens langs te komen.

 3. Eigen ervaren montagedienst

  Na een aankoop kunnen wij de Healthvision bij u thuis bezorgen en monteren. Onze montagedienst neemt dit volledig uit handen, tenzij u het liever zelf wilt doen. In dat geval is het zelfs mogelijk dat wij u telefonisch ondersteunen, wanneer u tegen dingen aanloopt.

 4. Team van gepassioneerde specialisten

  Een specialist staat voor u klaar om u te voorzien van het beste advies. Uw wensen en eisen worden doorgesproken, om een goed beeld te krijgen. Regelmatig krijgen onze specialisten trainingen, om onze kennis uit te breiden en om steeds beter advies te kunnen geven.

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste infrarood sauna, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer