Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Huidige status en laatste updates brand Rhodos Wellness

Laatste update

U bent weer van harte welkom! Onze tijdelijke showroom is namelijk ingericht. Onze reguliere openingstijden gelden ook hier. We staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Neem daarom gerust contact met ons op via 0525-631618. Tot snel!

Brand

Op dinsdag 1 juni is onze showroom en ons magazijn getroffen door een grootschalige brand. Het vuur verspreidde zich ontzettend snel waardoor ons pand volledig is aangetast. Iedereen heeft het pand gelukkig op tijd kunnen verlaten en is er niemand gewond geraakt. Ons pand is er helaas niet meer, maar Rhodos Wellness is er nog wel.

Voorraad en bestellen

Op dit moment doen we ons uiterste best om onze voorraad weer op peil te brengen. Door de brand is een groot gedeelte van de voorraad helaas verloren gegaan. Daarom staat bij elk product de huidige status weergegeven. De producten die in ons magazijn aanwezig zijn staan op de status ‘op voorraad’. De leverbare producten zijn niet aangetast door de brand. Alle producten die we leveren zijn dus onbeschadigd. We zetten alles op alles om de komende tijd zoveel mogelijk producten beschikbaar te stellen.

Kracht en motivatie

De steun van leveranciers, klanten en andere betrokkenen is enorm groot. Hieruit putten we kracht en motivatie om nóg sterker terug te komen. Namens het hele team van Rhodos Wellness willen wij iedereen bedanken voor de overweldigende steun!