Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Poolhouse

Uw eigen poolhouse naast het zwembad? Deze modulaire poolhouses kunnen op uw wensen worden aangepast en zijn daarnaast uit te breiden met een bijpassende overkapping, zoals op de foto te zien is. Wij kunnen dit, samen met onze partner: The Citadel Company – architectenbureau, volledig voor u realiseren. U krijgt de keuze uit een volledig geïsoleerde unit of een niet geïsoleerde unit. Zo kunt u het gebruik van het poolhouse verlengen tot na het zwemseizoen.

Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom kunnen we u voorzien van advies en een offerte op maat maken.

Vrijblijvende offerte aanvragenInformatie aanvragen

Poolhouse op maat - Rhodos.nl

Voordelen van een poolhouse

  • Keuze uit 3 afmetingen (modulair)
  • Maakt uw tuin nóg unieker
  • Uit te breiden met een overkapping
  • Ontworpen door een architectenbureau
Bezoek onze winkel van 3000 m2

Het beste poolhouse voor zomer én winter

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Zo kunt u in de zomer en winter genieten van uw poolhouse en het sluit perfect aan op uw zwembad. Het biedt niet alleen beschutting, maar is ook de ideale ruimte voor ontspanning. Het kan – ook door de beschikbare overkapping – onderdak bieden aan bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi en biedt daarnaast ook ruimte voor de technische ruimte van het zwembad.

Dit moderne poolhouse is uitgerust met een airco en luchtventilatie, en indien gewenst met een boiler en verwarming.

Uitgebreide mogelijkheden voor uw wensen

Het is mogelijk om het poolhouse uit te breiden met een prachtige overkapping. Bij deze overkapping zit een kast, waarin de technische ruimte kan worden verwerkt. In het poolhouse kan een bar gebouwd worden, met waterinstallatie. De harmonicadeuren zijn volledig open te slaan, om zo de ruimte te betrekken bij uw tuin. De ramen die hierin kunnen letsel werend gemaakt worden. Ook elektronica wordt ingebouwd volgens het gemodificeerde centraal dozensysteem (NEN1010-voorschriften).

Poolhouse overkapping - Rhodos.nl